Ev için Seçeceğiniz 15 Badana Boya Rengi

- - Hiç yorum yok
ev boya renkleri

Dekorasyonda en zor seçilen şeylerden biri boya rengidir. Eviniz için seçeceğiniz badana boya renklerini sizin için seçtik. Yeni trendleri seçerken dikkat ettiğimiz bir özellikte eskimeyecek renklerdi. Evet modası geçmeyen ev boya renklerini sıralayalım istiyoruz.

#1- Mor Güzeldir.
Menekşe renkler arasında hafif tonlar ve koyu tonlar arasında seçim yapabilirsiniz. Mor renk asaletin rengidir. Mor rengi mutfağınızdan tutun yatak odanıza kadar pek çok alanda kullanabilirsiniz.

#2- Rahat Bir Gece İçin.
Mavi renk sadece okullar için değildir. Ayrıca yatak odalarında ve salonunuzda sakin bir ton arıyorsanız kullanmanızı öneririm. Bebek Mavisi ve soft mavileri evinizde çok rahatlıkla kullanabilirsiniz.

#3- Beyazı Kim Sevmez.
Modası geçmeyen bir renk arıyorsanız beyaz tam size göre. Eğer duvarlarınızı nötr ve sade bir tonla boyamak istiyorsanız en güzel renk beyazdır. Beyaz rengi evinizde her alanda kullanabilirsiniz. Beyaz renk evinizin her alanında yorumsuz bir renk olarak size keyif verecektir.

#4- Griler.
Bir renk düşünün mekana hem bir hava katıyor hemde mobilyalarınıza tam uyuyor. İşte o rengin adı gri. Yorumsuz bir renk ararken griye uğramadan geçmeyin derim.

#5- Sıcak Bir Renk Turuncu.
Eğer evinizde sıcak bir renk oluşturmak istiyorsanız en güzel renk turuncudur. Burada kiremit rengi kullanabileceğiniz gibi canlı turuncuları veya soft turuncuları kullanabilirsiniz.

#6- Sessiz Tonlar.
Sakin ve sessiz bir ton arıyorsanız gri yeşilleri duvarınıza dahil edin derim. Yeşilin o huzur veren rengi ile gri soft tonun birleşimi size sessiz ve huzurlu bir ev verecektir.

#7- Mutlu Renkler.
Elma yeşilinden bahsediyorum tabii ki yeşili aynı zamanda evdeki enerjiyi arttırmak için kullanabilirsiniz. Bunu yeşilin parlak renkleri ile yapmanız pekala mümkün tabii ki turuncu da mutlu renklerden.

#8- Kum Tonları
Kum beji ve bej renkler evinizde sakin ama aynı zamanda tarz bir renk oluşturmanıza yardımcı olacaktır. Kum tonlarını seçerken mobilyanıza uyumlu olacak şekilde seçmeniz çok önemlidir.

#9- Leylak Rengi.
Bir döneme damgasını vuran renklerden olan leylak rengi evinizde harika bir tasarım oluşturacaktır. Bu renk ile mobilyalarınızı doğru kombin etmeniz çok önemlidir.

#10- Cesur Bir Renk.
Kırmızı galiba pek çok kişi tarafından pek tercih edilmeyen bir renk. Bunun en büyük sebebi rengin içinde barındırdığı yoğun güç bence. Çünkü renk gerçekten her şeyin önüne çıkıyor. Belli odalarda kullanabileceğiniz bir renk. Soft tonlarını daha çok tercih edebilirsiniz.

#11- Soft Beyaz.
Beyaz renk kullanmak her zaman kolaydır. Ama pek çok beyaz var. Ben size soft beyazları tavsiye ediyorum.

#12- Toprak Tonlar.
Kahverengiden bahsediyorum evet pek çok kişi bu rengi pek tercih etmez. Ama bence belli odalarda kullanabilecek bir renktir kahverengi. Evinizde sakin ve huzurlu bir hava yakalamak için kullanabilirsiniz.

#13- Altın Renkler.
Çılgınca gelebilir ama sarının soft tonları evinizde harika bir hava yaratacaktır. Soft sarı kullanarak hareketli ve enerjik bir tasarım yakalabilirsiniz.

#14- Granit Rengi.
Grinin granit tonu evinizde çok farklı bir hava yaratacaktır. Mutlaka denenmesi gereken renklerden biridir.

#15- Okyanus Yeşilleri.
Tasarımınıza farklı bir tarz katmak istiyorsanız mutlaka bu rengi kullanmalısınız. Rengin pek çok alternatifi var. İstediğiniz tonu yakalayacağınız bir tasarım için iyi bir inceleme yapmanızı öneririm.


Hiç yorum yok

Yorum Gönder