Evin Girişi Nasıl Dekore Edilmeli

- - Hiç yorum yok
giriş holü dekorasyonu


Giriş holü; yani evin girişini dekore etmek için 8 önemli etkeni kullanmalısınız. Bu 8 önemli etkeni doğru kullandığınızda harika bir tasarım elde edebilirsiniz. Bu yazımızda evin girişi nasıl dekore edilmeli onu yazdık.

Giriş Holü Dekorasyon Fikirleri

1- Giriş Holü Rengi

Giriş holü sizin misafirlerinize merhaba diyeceğiniz bir yerdir. Diğer odalardan ve salondan farklı bir renk kullanabilirsiniz. Sıcak sarı ve sıcak renkler çok güzel bir hava katacaktır.

2- Vestiyeri Doğru Seçin

Evinize uygun modern bir vestiyer seçmek evinizin girişinde muhteşem bir hava verecektir. Eskitme ahşaptan bir vestiyer olabilir mesela. Modernlik ile eski vintage tasarımları birleştirebilirsiniz.

3- Giriş Holü için Ayna

Özellikle giriş holünüz küçükse vintage veya modern tarzda bir ayna (zevkinize göre seçin) muhteşem olacaktır. Hem holü büyütür hemde size sabah çıkarken kendinize bakma fırsatı oluşturur.

4- Giriş Holü için Tablo

Yapacağınız küçük bir kaç tablo ile harika bir giriş holü oluşturabilirsiniz.

5- Tarz Aksesuarlar ve tasarımlar

Holünüzde vestiyer ve diğer raflara koymak için güzel ve tasarım aksesuarlar seçerek alanı farklı kılabilirsiniz.

6- Tabii ki Halı 

Bizce giriş holünde tasarım bir halı çok zengin ve güçlü bir hava katacaktır. Halıyı tüm renk tasarıma uygun almanızda önemlidir.

7- Aydınlatma

Giriş holünde farklı bir tarz aydınlatma evinize harika enerji katacaktır. Bunun için endüstriyel görünümde aydınlatmalar ve vintage tasarımları kullanabilirsiniz.

8- Tabure, Çekicek ve Anahtar Koymak için yer

Aslında küçük şeyler gibi duruyor ama tasarımı tamamlayacak şeyler bunlar bizce. Farklı tarz bir kaç çekicek ve tasarım güzel bir tabure veya küçük bir bank evinize harika bir görsel sunacaktır. Ayrıca anahtar koymak için ilginç tasarımları bulabilirsiniz.

! Evinizin girişini bu şekilde dekore edebilirsiniz. Bu yöntemlerle giriş holüne harika bir tasarım katabilir ve giriş holü dekorasyonunu tamamlayabilirsiniz.



Hiç yorum yok

Yorum Gönder