Evde Bölücü (Seperatör) Kullanımı

- - Hiç yorum yok




Genellikle ticari mekânlarda kullanılan bölücüler mekânları birbirinden ayırmak için kullanılan pratik parçalardır. Gelişen teknoloji ve değişen ihtiyaçlara göre çok farklı şekillerde ve malzemelerde tasarlanabilen bölücü panelleri günümüzün alternatif duvarlarıdır.

Sarı saydam ya da opak olarak tasarlanabilen bölücüler her tasarıma uygun şekillerde olabilmektedir. Sizde evinizde ya da iş yerinizde bu bölücüleri kullanmak isterseniz pratik birkaç yöntemi yazımızda bulabilirsiniz.

* Eğer açık bir ofis tasarımınız varsa ve biraz da mahremiyet olsun isterseniz bu bölücüleri ofis içinde değerlendirebilirsiniz. Çalışanların çalışma alanlarını tanımlayıcı araçlar olabilirler. Bölücülerin renk ve desenleri ile idari birimleri ayrıştırabilir ve kendi içinde tanımlı hala getirebilirsiniz.

* Eğer bölücüleri evinizde değerlendirmek isterseniz o zaman birbirinden ayıracağınız mekanların işlevleri önemli bir rol oynayacaktır. Amerikan mutfak bir evde kalıyorsanız mutfak ve oturma alanını birbirinden ayırmak için kullanacağınız endüstriyel seperatörleri tercih edebilirsiniz.

 Ya da evinizde ayrıca bir çalışma odanız yoksa ve kendinize bir çalışma odası yapmak isterseniz yine bu bölücüleri rahatlıkla kullanabilirsiniz.

* Yatak odanızın metre karesi uygun ve normalden büyük bir alana sahipse giyinme odanızı da bir seperatör yardımı ile belirleyebilirsiniz. Islak mekanlarda da kullanabileceğiniz cam ya da ahşap plakalarda bölücü olarak kullanılabilirler.

Evinizde ayırmak, ayrıştırmak istediğiniz her kısmı basit ama tasarımı güçlü bölücülerle daha tanımlı bir hale getirebilirsiniz.


Hiç yorum yok

Yorum Gönder