Galeri Duvarı Nedir? Nasıl Oluşturulur?

- - Hiç yorum yok
galeri duvarı nedir nasıl oluşturulur


Hepimiz hayatımızın bir döneminde koleksiyonlarımızı, fotoğraflarımızı sergileyeceğimiz koca bir alanımız olsun isteriz. Peki bu alanı hiç evinizin duvarlarında oluşturmayı düşündünüz mü?

Sergilemek istediğiniz tüm her şeyle evinizin duvarlarını süsleyip bir galeri duvarı oluşturmak ister misiniz? Eğer cevabınız ‘’EVET’’ ise bu yazımızı dikkatlice okuyunuz.



Galeri Duvarı Oluşturmanın Sırları


Galeri duvarı, belki deniz kabuklarımızı, belki aile albümlerimizi, belki sevdiğimiz objelerimizi kullanarak oluşturacağımız bir sergileme alanıdır. Galeri duvarınızı gelişi güzel, dilerseniz disiplinli ve temiz bir stilde galeri duvarınızı oluşturabilirsiniz. Galeri duvarınız ferah ve modern olabileceği gibi eski ve geleneksel de olabilir. Galeri duvarı yapmanın kesinlikle standartlaşmış bir şekli yoktur.

Düzenli bir galeri duvarınız olsun istiyorsanız;


koleksiyonlarınızı aynı büyüklükte ve aynı şekilde çerçevelerin içinde düzenleyip onları çok sistemli bir şekilde duvarınızda konumlandırabilirsiniz.
Farklı büyüklük ve şekillerde kullanacağınız çerçeveleriniz ise size sıradışı bir galeri duvarı tasarlamanız konusunda öncelik edecektir.
Rengarenk çerçeveler ve büyüklü küçüklü sistemler duvarınızın genelinde kendini ortaya koyan bir tasarımla duvarlarınızı canlandıracaktır.
Galeri duvarı oluştururken en az 7 görsel sergilemelisiniz. Ne kadar çok sayıda görsel kullanırsanız o kadar galerisel bir görüntü elde edersiniz.
Duvarlarınızı hareketlendireceğiniz galeri duvarınız için gerekli olan ilk şey çerçeveler almak ve bu çerçevelerinizin içini istediğiniz nesne, görsel veya fotoğraflarınızla doldurmak olacaktır. Dilerseniz çerçevesiz veya 3 boyutlu görsellerle de galeri duvarlarınızı tasarlayabilirsiniz. En sevdiğiniz aynanız bile galeri duvarınızın baş yapıtı olabilir.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder