Eviniz İçin 5 Basit İç mimari Çözüm

- - Hiç yorum yok

İç mimari çözümler genellikle yüksek bütçe ve zaman gerektiriyor. Ama size önereceğimiz bu 5 yöntem ile evinizi bir anda doğru şekilde güzelleştirebileceksiniz. Evinize güzel bir enerji ve fark katabileceksiniz.

5 Basit İç Mimari Çözüm



Sadelik Dekorasyonu Güçlendirir.

Herkesin yaptığı en büyük hata çok fazla dekoratif obje kullanmaktır. Özellikle birbirine benzer ve aynı tarz dekoratif objeler gözü yorar. Bunun yerine sade ve iyi organize edilmiş bir ev çok daha dekoratif duracaktır. Rafların ve büfenin doğru kullanımı önemlidir.

Bitkiler.

Evinizde güçlü bir tasarım yaratacak olan bir şeyde bitkilerdir. Bu bitkilerin doğru kullanımı pencere kenarları ve masalar gibi çok büyük etki yaratacaktır.

3D duvar kağıdı.

Odanızda veya salonunuzda uygulayabileceğiniz gerçekçi görünümle bir duvar kağıdı tasarımı evinize harika bir hava katacaktır. Bütçenizle dost bir tasarım olacaktır.

Yaratıcılığınızı Katın.

Pek çoğumuzun parlak fikirleri vardır. İnternette hızlı bir araştırma ile farklı bir tasarımı evinize katabilirsiniz. Bunun için pintereste bakabilirsiniz. Home Dıy adı altında pek çok tasarım bulabilirsiniz.

Dokuları Farklılaştırın.

Koltuk takımlarının üzerine ipek şallar veya apliklerinizde ahşap dokunuşlar elde edebilirsiniz. Metal Ahşap ve Kumaşı birbirine harmanlayıp harika bir doku gücü oluşturabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder