En Yeni Masa Dekorasyonu Tasarımları

- - Hiç yorum yok
masa dekorasyonu

Özel bir misafiriniz gelecek veya masanızı her zaman şık ve güzel görmek istiyorsunuz... En tarz masa dekorasyonu ve fikirlerini sizin için topladık. Masanızı dekore etmenin en güzel yollarını sizin için yazdık. Gelin birlikte bu fikirlere bir göz atalım.

5 Harika Masa Dekorasyon Fikri

#1 Mumlar bizce birinci

masa dekorasyonu mumlar

Masanızda bulunması gereken tasarımlardan ilki mumlardır. Resimdeki gibi kendinizin kolaylıkla yapabileceği (kendin yap) modeli ile dekorasyon tasarımı uygulayabilirsiniz. Masanıza çok yakışacak bu tasarım dışında şamdanlık araştırıp salonunuza veya mekanınıza en uygun ürünleri keşfedebilirsiniz.

#2 Tasarımda Vazoların Etkisi

masa dekorasyonu vazolar

Vazolar tasarımı tamamlayan en önemli etkenlerden biri. Masanızda yukarıdaki resimdeki gibi sade bir vazo kullanabilirsiniz. Evin tüm dekorasyonunda küçük dokunuşlar ile bir tasarım elde edebilirsiniz. İnternetten zevkinize göre bir tasarım vazo seçebilirsiniz. Biz seramik ve sade vazoları öneriyoruz.

#3 Masa Üzerine Yapay Çiçek

masa dekorasyonu çiçekler

Vazo olmadan masanızın üzerine sereceğiniz bu şekilde bir tasarım misafirlerinizin çok hoşuna gidecektir. Bunu toplu bir şekilde sadece bir yere uygulayabilirsiniz. Ortasına vazo ile kombin ederek güçlendirebilirsiniz. Biblo ve bunun gibi süslerle güçlendirebilirsiniz. Çiçek seçimi salonunuzun renk skalasına bağlı olarak değişebilir.

#4 Masa Runnerlar

masa runnerlar

Masanızda uzun ince bir örtü ile dekorasyonu tamamlayabilirsiniz. Sade bir örtü seçebileceğiniz gibi tasarım bir örtüde seçebilirsiniz. Tamamen sizin kararınıza bağlı olan bu tasarımda önemli olan üstünüze koyacağınız diğer eşyalarla uyumlu olmasıdır.

#5 Birden Çok Kombinler

masa dekorasyonları

Bir tepsi veya sepet içinde farklı dekoratif ürünleri bir araya getirerek masanızı güzel gösterebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanın. Mesela ince kesilmiş bir kütük üzerine farklı süsleri kombinleyerek bir tasarım yapabilirsiniz. Tasarım tamamen size kalmış...

Tasarımları yaparken yeni trendlere göz atmalısınız. Ayrıca ilham aldığınız tasarımları kendinize özgü bir biçimde yorumlayarak yeni tarzlar yaratabilirsiniz. Burada önemli olan evinizde katmak istediğiniz tarz hangisi olmalı.

Modern mi veya Post modern bir tarz mı katmak istiyorsunuz. Vintage bir tasarım mı uygulamak istiyorsunuz yoksa retro bir tarz mı hoşunuza gidiyor. Bu tarzların hangisini veya hangilerini evinizde ve masanızda görmek istiyorsanız ona göre tasarımı uygulamalısınız.

Masanın en önemli dekoratif unsurlarını sizinle paylaşmaya çalıştık. Yorum yazarak bize daha çok fikir verebilirsiniz.


Hiç yorum yok

Yorum Gönder