Evinizin Enerjisini Yükseltecek Dekorasyon Fikirleri

- - Hiç yorum yok
evin enerjisini yükseltmek


Evimiz; bizim güzel yuvamız. Hayatımızın en önemli bölümünü orada geçiriyoruz. Orada mutlu oluyor veya ağlıyoruz. Fakat her şeyin enerjisi olduğu gibi evinde bir enerjisi bir aurası var. Bunu yükseltmek için bazı dekorasyon fikirleri sunmak istiyoruz.

Evin Enerjisi Nasıl Yükselir?


#1 Güzel Ev Kokuları ile başlayalım.
Evinizin en önemli şeylerinden bir hoş bir koku ile kokmasıdır. Pek çok kişi bu adımı basit görür. Ama güzel esanslar insana huzur verir. Ayrıca tütsü yakarak evde huzurlu bir enerji elde edebilirsiniz.

#2 Evinizi sadeleştirin.
Eski eşyaları ve döküntüleri eskiciye verme zamanı geldi. Bir an önce eskilerden kurtulalım. Evimizde ferah bir alan elde edelim. Kısaca biraz minimalizm her eve iyi gelecektir.

#3 Kırmızı tonlar.
Evet sadeleştirdik. Ama canlandırmamız da lazım. Evinizde küçük noktalarda kırmızı eşyalar kullanın. Mesela beyaz koltuklarınıza kırmızı yastıklar veya konsolunuza kırmızı biblolar gibi.

#4 Perdeler.
Evinizi boğan kalın perdeler yerine zebra perdeleri tercih edebilirsiniz. Eviniz güneş almasa bile gün ışığından olanca yararlanın.

#5 Aydınlatmalar.
Evinizde ışık en önemli etken. Işığı ise dekoratif kullanmak büyük bir yetenek dilerseniz direk konumuza giderek nasıl kullanacağınızı öğrenebilirsiniz. >>> Salon için Aydınlatma Fikirleri
Tabii ki önemli olan doğru şekilde aydınlatmaktır. Evinizi güzel bir şekilde aydınlatırsanız enerji yükselecektir.

#6 Evinizde Çiçeklere yer açın.
Sıcak yüksek enerjili bir yer için çiçekler çok önemlidir. En son yapılan araştırmalara göre bitkilerin hislerinin olduğu ve iyi kötü olarak ayırabildikleri söylenmektedir. Pozitif bir ev pozitif enerji ile oluşur. Çiçekler evinize güzel enerji verecektir.

#7 Süsler ve Enerjik Objeler
Bu maske olabilir veya nazarlık olabilir. Fatma anamızın eli olabilir. Pek çok obje ile evinizin belli köşelerinde kullanabilirsiniz.

#8 Kitap köşeleri yapın.
Bir evde dekorasyon dediğimizde aklıma ilk gelen bir şey de dekoratif kitaplıklardır. Bir evi kitapsız düşünmek istemiyorum gerçekten. İşte evinizin bir köşesine kitaplık yapmak bu yüzden önemlidir.

#9 Zemin Döşemesi
Taş bir döşeme soğuk dursa bile evinizde enerji katabilir. Laminant yerine gerçek ahşap kullanmakta öyle enerji katacaktır.

#10 Duvar Resimleri
Bu işi yapan sanatçılar var. Evinizin bir köşesinde harika bir tasarım ve resim işçiliği ile harika şeyler çıkarabilirsiniz.
duvar resimleri

Hiç yorum yok

Yorum Gönder