Salonunuz İçin Farklı 3 Aydınlatma Fikri

- - Hiç yorum yok
salonunuz için farklı aydınlatma yöntemleri

Hemen hemen hepimizin evinde olan tavandan aydınlatma sistemi, geçmişten günümüze alıştığımız aydınlatma şeklidir. Salonun tam ortasında yer alan ve genellikle avize olarak tercih edilen aydınlatmamıza sıra dışı 3 aydınlatma fikrini sizler için derledik;

Salonunuz İçin Alışılmışın Dışında 3 Aydınlatma Fikri






BÖLGESEL AYDINLATMA:
Genel aydınlatma her zaman kullanılır ama tasarımda bölgesel aydınlatma her zaman daha çok dikkat çekici olmuştur. Doğrudan bir mobilyaya yada duvar ünitesine düşen aydınlatma salonunuza daha mistik bir hava katacaktır.

LED AYDINLATMA:
LED aydınlatma sistemleri size hem bütçeden tasarruf yaptıracak hem de evinizin aydınlatma kalitesini çok daha artıracaktır. Tavanda havuz sistemi ile kullanacağınız LED aydınlatmalar normal bir avize aydınlatmasından aldığınızdan çok daha fazla verim alacaksınızdır.

SARI VE LAMBADER AYDINLATMA:
Genellikle yatak odalarında tercih ettiğimiz abajur aydınlatma sistemleri salonunuzda da çok işlevsel olacaklardır. Oturma alanınızın içinde kullanacağınız lambederinizi ya da apliklerinizi sarı tonlarda seçerseniz, mekanınız loş bir atmosferde olacaktır ve bu durumda sizin o mekandan aldığınız keyif artacaktır.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder