2020 Dekorasyon Trendleri

- - Hiç yorum yok
2020 dekorasyon trendleri


2020 yılında merak ettiğiniz iç mimari ve dekorasyon trendlerini sizin için derledik. 2020 de uygulayabileceğiniz bu dekorasyon trendleri ile eviniz veya mağazanız harika olacaktır. Bu dekorasyon trendlerine dikkat edebilirsiniz.

2020 Dekorasyonu Nasıl Olacak?




2020 dekorasyon trendleri

#1- Lagom Tarzı Hakim Olacak
Lagom Tarzı Nedir? "Tam kıvamında" ve "Ne az Ne çok" anlamına gelen bu tarz dünyada popülerleşmeye devam ediyor. Kısaca denge diyebileceğimiz bir kavram. İsveçten gelen bu kavram pek çok alanda bize yol gösterebilir. Lagom tarzı ile sıcak tonlar ile soğuk tonlar tam bir dengede kullanılmalı ve her şey tam bir dengede olmalı. Kısaca bir tarz yakalarken o tarzın iki ucuda bu tasarımın içinde olmalıdır.

2020 dekorasyon trendleri

#2- Dokuları Unutmayın.
Sıcak ve estetik yastıklar kadar diğer dokularda çok önemli. Kısaca 2020 de dokunarak yaşayacağınız hissiyat artacaktır. 2020 hislerin ön planda olacağı bir yıl olacak. Farklı kumaş türlerinin harmanlanacağı bir yıl olacaktır.

#3- Ferah Alanlar Hakim Olacak
Buna az duvar çok mekan diyebiliriz. Bunun en iyi örneği yemek ve oturma alanlarının birbirine katıldığı alanlar diyebiliriz. Geniş odalar ve ferah salonlar bu yılın trendleri arasında olacaktır.

#4- Banyolarında Farklılık Arayanlar
Bu yıl küvetlerin yılı olabilir benden söylemesi. Küvetler uzun süre önce popülerliğini yitirmiş olabilir. Ama son yapılan tasarımlarda küvet tekrar kullanılmaya başlandı. Tasarım ve tarz bir küvet evinizde ve banyonuzda farklı bir hissiyat yaratabilir.
2020 dekorasyon trendleri

#5-Bir zamanlar L-Koltuk Köşeler
Bir dönem popüler olan köşeler salonlarımıza geri dönebilir. Çok tarz köşe takımları var şu anda. 2020 de köşeler daha fazla rağbet görecektir.

#6- Çimento rengi
Evet sadece gri renkten bahsetmiyorum. Çimento desenlerinden bahsediyorum. Evimizin duvarlarında bu tasarımı çok yakında görebiliriz.

#7- Geometri
2020 yılında duvarlardan tutun tüm tasarımlarda geometrinin etkisini görebiliriz. Geometrik kitaplıklar ve geometrik sehpalar sadece başlangıç...

#8- Mutfakta Antrasit Gri Geri Geliyor.
Siyah ve gri dolaplar tekrar revaçta olacak. Mutfakta siyah renkler en çok tercih edilen renkler olabilir. Mutfakta metal işlemeler ve tasarımlar tekrar hayatımıza girecektir.
2020 dekorasyon trendleri

#9- Tasarımsal Duvar Aydınlatmaları
Evinizde tasarıma önem veriyorsanız aydınlatmanın çok önemli olduğunun farkındasınızdır. İyi aydınlatılmış bir ev tarz gözükür. Aydınlatmaların en önemli yönü tasarımı tamamlamasıdır. Duvar aydınlatmalar 2020 yılının son dokunuşları olacaktır.

#10- Altın rengi ve Pirinç süslemeler.
Altın rengi bu yılın süs rengi olacak. Pek çok tasarımda kullanılacak olan bu renk ayrıca süs biblolar ve eşyalarda bolca kullanılacaktır.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder