Sıradan Tavanlardan Sıkılanlara Özel Birkaç Dekorasyon Önerisi

- - Hiç yorum yok
eviniz için harika tavan dekorasyon fikirleri

Bir çoğumuzun evinde tavanlar sadece beyaz renkle boyanmış olup tek süslemesi kartonpiyerdir. Tavanında sadece avize ya da tekil aydınlatma armatürü görmekten sıkıldıysanız bu yazımızı okumanızı tavsiye ederiz. İçerisinde farklı tavan tasarımları bulacağınız bu yazımız eminiz ki dikkatinizi oldukça çekecektir.

Öncelikle ev içerisinde yaşam alanlarına göre farklı tasarımlar yapabilirsiniz. Çocuk odası, antre, mutfak, salon ve yatak odası gibi evin tüm bölümlerine farklı model ve farklı tasarımlar uygulayabilirsiniz.

SALON İÇİN;
Genellikle yemek yeme alanı ve oturma alanı olarak ikiye ayırdığımız salonumuz için iki farklı yaşamsal tasarım uygulayabilirsiniz. Yemek alanı için masanızın uzunluğunu referans alarak tasarlayacağınız aydınlatma armatürü tavanınızı oldukça hareketli ve dikkat çekici kılacaktır. Diğer bir alan olan oturma alanı için ise sarı ve küçüklü büyüklü havuzlu bir alçıpen tavan tasarlayabilirsiniz. Böylece sade ve bölgesel avizeden kurtulup daha genele hizmet eden bir tavanınız olacaktır.

ÇOCUK ODASI İÇİN;
Her yaş grubuna farklı tasarımlar sunabileceğiniz gergi tavan süslemeleri çocuklarınızın için keyifli bir yaşam alanı oluşturmanıza yardımcı olacaktır. İçerisinde aydınlatmanında çözülebileceği gergi tavanlar çocuk odalarınızı tarz bir alana çevirecektir.

ANTRE/KORİDOR İÇİN;
Evin girişi, her gelenin mutlaka uğramadan geçemeyeceği evimizin yoğun trafik akışının olduğu antre/koridorlarımız için etnik desenler bulunduğu PVC dekoratif tavan panellerini kullanabilirsiniz. Yürüyüş alanınızı tanımlayıcı ince şeritler şeklinde de basit ama etkileyici dokunuşlar yapabilirsiniz.

YATAK ODASI İÇİN;
Yatak odaları için 3 boyutlu görseller tasarlayabilirsiniz. Eğer eviniz müstakil ve tavanınızdan pencere açtırma ihtimaliniz var ise yatak odalarınız için bu şekilde ferahlatıcı çözümler uygulayabilirsiniz.

MUTFAK İÇİN;
Eğer geniş bir mutfağınız var ise tavanında uygulayacağınız alçıpen havuzlar mutfağınızda tezgâh ve masa alanını tanımlayacak bir çözüm olabilir.
Sade ve şık tavan tasarımları ile ilgili online bilgi almak ve uygulamadan önce evinizde nasıl duracağını görmek isterseniz size yardımcı olabilecek iç mimarlarımıza bize mail atarak ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder