Duvarlarına Renk İsteyenlere Alternatif Dekorasyon Örnekleri

- - Hiç yorum yok
duvar için alternatif dekorasyon önerileri

Genellikle düz ve sade boya halinde bıraktığımız duvarlarımız için farklı tasarım örneklerini sizler için tasarladık. Evinizin her bölümünde tasarımlarınız ile dikkat çekebilirsiniz ve sade duvarlarına renkli dokunuşlar yapabilirsiniz.

Evin her odasına farklı dizilimler şeklinde yerleştirebileceğiniz simetrik ya da asimetrik ayna modelleri hem evinizi daha geniş gösterecektir hem de mevcut ışığı daha fazla yansıtacağı için daha aydınlık bir mekânda oturmanızı sağlayacaktır. Farklı çerçeve renklerini kullanarak evinizin sabit mobilya ve donatısına da bu aynaları uydurabilirsiniz. Özellikle antre de kullanabileceğiniz bu güzel dekoratif ayna fikirleri evinize gelen her kişiyi etkileyecektir.

Fotoğraflarınızdan kolaj yapabilirsiniz. Eğer fotoğraf çekinmeyi seviyorsanız ve sevdikleriniz ile yaşadığınız özel anları hatırlamaktan keyif alıyorsanız bu fotoğraf kolajı duvarlarınızı oldukça dolduracaktır. Her gelenin keyifle inceleyip kendisine ait bir fotoğrafı görmesi de konuklarınıza kendilerini özel hissettirecektir.

Duvarlarına uygulayabileceğiniz bir diğer tasarım örneği ise 3 boyutlu görsel baskıları olacaktır. Manzara ya da merdiven gibi büyük ebatlı kullanacağınız 3 boyutlu görseller evinizin havasını bir anda değiştirecektir. Mekanların sınırı olan duvarınıza sınırsızlık etkisi katacaktır.

Her dönemin eskimeyen tasarım örneği taş duvarlar yine size önerebileceğimiz bir alternatiftir. Her renk ve desende uygulanabilen taş duvar örneklerini televizyon arkasında ya da yemek masanızın arka fonunda kullanarak mekân içerisinde mekanlar yaratabilirsiniz. Thinstone uygulaması bu alternatifler arasında hafif ve güzel bir çözüm olacaktır.

Eğer duvarlarınız tadilata müsait ise duvar içi yapay şömine uygulamasını deneyebilirsiniz. İki mekânı birbirinden ayıran bir duvarınız için uygulayacağınız bu yöntem duvarınıza hareketlilik ve farkındalık katacaktır. Yapay şöminenin yanı sıra bunu gerçek bir şömine olarak çözebilirsiniz.

Duvarlarınıza uygulayabileceğiniz bir diğer yöntem ise karakalem çalışmaları olabilir.
Soyut olarak tasarlayacağınız siyah beyaz desenler duvarınızın önündeki renkli koltuğunuz için harika bir fon olacaktır. Farklı denemelere ve cesur kararlara açık bir bireyseniz bu yöntemleri mutlaka evinizde uygulamanızı tavsiye ederiz. Farklı tasarımlar sizin farkınızı da ortaya koyacaktır.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder