Salonunuza Farklı Bir Dokunuş ‘’Duvar Üniteleri’’

- - Hiç yorum yok

Televizyon her evin içinde baş köşede yerini alan bir elektronik üründe olsa, günümüzde onun varlığına tamamlayıcı bir özellik katan ünitelerde ihtiyaç olmaya başladı. Önceden sadece duvara monte ettiğimiz ya da TV sehpası şeklinde kullandığımız altlıklar şimdi salon duvarlarımızda küçük ve tanımsız olarak kalmaktadır.

Bu yazımızda sizler için duvarınızı tanımlı hale getirecek duvar üniteleri nasıl kullanılır ondan bahsettik.

Eğer solununuz genişse ve duvarını büyük bir duvarsa, standart 220 cm ölçüsünde ki duvar ünitelerinin ölçüleri yetersiz kalacaktır. Böyle bir durumda sizler için önerebileceğim özel ölçülü duvara göre tasarımı yapılmış bir ünite olacaktır. Parçalı, de monte, raflı sistemli, dolaplı ya da boydan asimetrik kesimli ünitelerin bir araya getirilmesiyle oluşturulmuş tüm duvarı kaplayan bir tasarım salonunuzun havasını özelleştirecektir.

Resimlerinizle kolaj bir tasarım yapabilirsiniz ve duvar ünitenizi 2 boyutlu bir şekilde sadece duvarda tasarlayabilirsiniz. Anılarınızın sonsuzlaştırıldığı karelerinizi kullanarak duvar yüzeyinde televizyonunuzun yerini tanımlayacak bir boşlukla kendi görselinizi kendiniz tasarlayabilirsiniz.
Dekoratif aynalarınızla asimetrik kesimli yüzey kaplamalar yapabilirsiniz ve televizyonunuz olduğu duvarı daha renkli bir hale getirebilirsiniz.

Duvar ünitesi seçiminde ne önemli detaylardan bir tanesi de mobilyalarınıza en uygun dokuyu ve rengi seçmeniz olacaktır. Şayet onlardan bağımsız hareket edip kendine has bir duvar ünitesi tercihinde bulunmaz mekan için bütünlüğü bozacaktır.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder