Evinizin Değerini Arttıracak 5 Yöntem

- - Hiç yorum yok


Evinizi belki satışa çıkaracaksınız veya kendiniz için daha iyi bir yuva haline getirmek istiyorsunuz. Bunun için yapmanız gereken 5 önemli yöntemi sizin için yazalım dedik.




1- Banyonun tasarımı çok önemli 
Ev için en önemli alanlardan biri aslında banyodur. Tasarımı kuvvetli bir banyo hem satış için hem de dekorasyon için çok önemlidir. Tasarımsal bir banyo dolabı ve tasarıma uygun banyo ürünleri (lavabo, klozet ve bunun gibi) evinizde büyük fark yaratacaktır. Evinizin değerini arttıracaktır. Ayrıca seramik, granit vb seçimleri dikkate almanız önemlidir. Gri renk tonları ve tavanda yapılacak tasarım aydınlatmalar banyonuza caziplik katabilir.

2- Mutfak olmazsa olmazımız.
Bir ev düşünün mutfağı dekore edilmemiş. O evden hoşlanır mısınız? Tabii ki hayır. Evin önemli alanlarından biri de Mutfaktır. Buraya harcayacağınız her kuruşa değer unutmayın. Çok fazla harcama yapmadan da modern ve tarz bir mutfağınız olabilir. Burada mutfak dolapları ve tezgah seçimi çok önemlidir. Granit bir tezgah seçebileceğiniz gibi alternatif çözümlere yönelebilirsiniz.

3- Genel uyum.
Evimizin her yeri farklı farklı olsun istersek evin değeri bir anda düşebilir. Çünkü evimizin bir konsepti olmalı ve dekorasyonda ona uymalıyız.

4- Pencere ve kapılar
En önemli ayrıntılardan biri de budur. Burada kaliteden ödün vermemiz sadece bize zarar verir. Ayrıca burada ki üst limitler bile çok yüksek değildir. Kısaca kapı ve pencerede kalite çok pahalıya mal olmaz.

5- Aydınlatmada fark yaratın.
Evinize yapacağınız havuz aydınlatmalar ve tasarımsal aydınlatmalar evinize değer katacak ve size harika bir ışık gösterisi oluşturacaktır. Aydınlatmalar gerçekten çok önemlidir. Özellikle salonunuzda yapacağınız spot ve diğer tür aydınlatmalar evinize büyük bir enerji katacaktır.



Hiç yorum yok

Yorum Gönder