Dekorasyonda Kırlent Önerileri

- - Hiç yorum yok


Nasıl ki bir salonu oturma grubu olmadan düşünemezsek, bir oturma grubunu da kırlentleri olmadan düşünemeyiz. Koltuğumuzun kırlentleri onun tamamlayıcısı evimizin konfor sembolleridir. Peki her model ve desendeki kırlentler her koltuğa ve her salon tasarımına uyar mı? Evinize en doğru kırlenti seçmeniz konusunda yazımız size yardımcı olacaktır.


Salonunuzda ve odalarınızda Kırlent Seçimleri


-Kırlentte ölçü kriterleri,
Alışmış olduğumuz standart 45*45 ölçülerinde iki yan kırlentler artık estetik ve ergonomik açıdan yetersiz ve sönük kakmaktadır. Bunların yanına iliştireceğiniz daha büyük ebatlı 60*60 ölçülerindeki etnik desenli kırlentler koltuk takımınızın havasını birden değiştirecektir.

-Farklı geometrik formlarda ki kırlent modelleri,
Kare ya da uzun iki parça şeklinde kullandığımız sırt ve yan kırlentlerine alternatif olarak kullanacağınız şeker kırlentler ya da yuvarlak orta kırlentler koltuk takımızın havasını birden değiştirecektir. Yatayda kullanacağınız küçük dikdörtgen kırlentlerde farklı bir alternatif çözüm olacaktır.

-Kırlent adedi belirleme,
Genellikle 2 adet kullanılan kırlent sayımızın aslında en az 3 en fazla 5 olması estetik açıdan bize daha konforlu bir gösterim sağlayacaktır.

-Desen ve renk seçimi,
Birbirinin zıttı ya da aynı tonlarında kullanılacak olan kırlentler tamamlayıcı olacaktır. Desenli ve desensiz kırlentlerle yapılacak olan yastık kombinleri de tercihleriniz arasında yer alabilecek güzel bir seçim olacaktır.



Hiç yorum yok

Yorum Gönder