Çiçeklerle Yapılacak Modern Dekorasyon Yöntemleri

- - Hiç yorum yok
dekorasyon örnekleri

Hepimizin evinde görmekten hoşlandığı ve her zaman dekorasyonda kullanmak istediği yapay ya da gerçek çiçek yerleşimlerine ilham verebilecek birkaç alternatifi siz okurlarımız için derledik. Her türlü ev dekorasyonunda kullanılabilecek farklı çiçek yerleşimlerini sizde evinizde kolaylıkla uygulayabilirsiniz.


Çiçekleri bir arada ve toplu bir alanda kullanmak mekân içerisinde bir enerji birikimi sağlayacaktır. Farklı isimlerde ve kendi içinde farklı mistik özellikleri olan sadece yapraklı bitkileri ya da çiçekli bitkileri toplu halde kullanmak tasarım bakış açınıza farklılık katacaktır.

Her renk ve detayda çiçek bulunduğu için önemli olan detaylardan bir tanesi de renk uyumunu sağlayabilecek saksılar ve bitkiler seçmektir. Beyaz duvarın önünde kullanacağınız beyaz saksıların içerisinde ki yeşil, kahverengi bitkileriniz daha çok ön plana çıkacaktır ve görünmez saksıların içinde bitkilerinizi sergilemiş olacaksınız.

Büyük saksıların içinde bireysel olarak büyük ebatlı tercih edeceğiniz çiçeklerinizi de evinizin boş kalmış köşelerinde kullanabilirsiniz. Böylece köşelerinizi değerlendirmiş olursunuz ve evinizin oksijen seviyesini yükseltmiş olursunuz. Hatta saksılarınızı halat ip ile dekoratif bir şekilde süsleyebilirsiniz.

Eğer evinizde büyük boydan pencereleriniz var ise ve hatta eviniz doğayla iç içe bahçe katında bir müstakil ise doğayı evinizin içine alarak da bitkilerle farklı bir tasarıma imza atabilirsiniz. Bahçenizden içeriye doğru kolları uzanan bir sarmaşığın evinize katacağı havayı hayal edebilirsiniz.

Giriş kapısının yanında kullanacağınız dekoratif bir saklı ise iyi düşüldüğünde hem portmontoluğunuz olabilir hem de anahtarlarınızı bırakabileceğiniz çok amaçlı bir dresuar olabilir.
Tasarımın içinde kullanacağınız bitkileriniz, evinizin her detayıyla düşünüldüğünde size harika çözümler sunacaktır. Bir bütün olarak tasarlanmış mekanlarınızda bitkileriniz doğru yerinde sizi selamlayacaktır.



Hiç yorum yok

Yorum Gönder