Koltuk Takımlarında Renge Cesaret Edemeyenler

- - Hiç yorum yok
koltuk takımlarında renk


Çoğumuz evimizde pembe, nar çiçeği, mavi, turuncu gibi koltuk takımları oturma birimleri görmek isteriz ama ne zaman evimize eşya alsak açık tonlarda griler, kahverenginin tonları ya da olabildiğince sönük renklerle eve dönmüş oluruz.

Renge Cesaret Edemeyenler İçin Soft Koltuk Takımlarına Sıcak Dokunuşlar


Koltuk takımı ya da köşe takımlarımızda renge cesaret edemesek de yastıklarımızla ya da onların yanında kullanacağımız küçük detaylarla mekanımıza küçük sıcak dokunuşlar katabiliriz.
Gri tercih edeceğiniz köşe takımına eşlik edecek berjerinizi sarı, turuncu mor gibi sıcak ve kendi farkına ortaya koyacak renklerde tercih edebilirsiniz.

Köşe takımınızı yalnız bırakmamak için berjerinizde tercih ettiğiniz rengi yan kırlentlerinize küçük küçük yayabilirsiniz. Yeni trend olan mobilya şallarını bu anlamda değerlendirebilir ve ekinize renk katması için dekoratif şekillerde koltuk takımlarınızın üzerinde kullanabilirsiniz. Böylece hem grinin soluk tonları biraz sıcakla kaynaşır hem de gri kendini çok daha güzel şekilde kullanıcısına sunmuş olur.

Bir diğer tamamlayıcı unsur ise orta sehpa olacaktır. Bu şekilde soft tercih ettiğiniz koltuk takımınızın ortasında kullanacağınız mermer yüzeyli orta sehpalar, altın detayları bünyesinde barındıran ince ayaklı ve endüstriyel bir tarza sahip orta sehpalar koltuk takımıza çok farklı ve enerjik bir hava katacaktır.

Toprağa yeşil nasıl güzel yakışırsa toprak rengi koltuk takımlarınıza odanın içerisinde kullanacağınız bitkileriniz bir o kadar yakışacaktır. Saksınızın içerisinde kullanacağınız taşlarınız ya da odanızın belirli noktalarına yerleştireceğiz doğal taşlarınızda ebat olarak büyük ve aksesuar olarak kullanıldığı zaman hem rengiyle odanın içerisine sıcak bir atmosfer katacaktır hem de mistik özellikleri ile size psikolojik anlamda rahatlıkta verecektir.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder