Çalışma Alanınızı Eğlenceli Hale Getirecek Dekorasyon Fikirleri

- - Hiç yorum yok
ofis için dekoratif çözümler

Çoğumuzun iş yeri sahası kapalı bir alanda ve sadece bize ayrılmış olan bir çalışma masasının metrekaresi kadardır. Sürekli aynı alanda aynı monotonlukta yaşamak bazılarımızın hoşuna gitse de bu durum çoğumuzun da sıkılmasına sebep olmuştur. Kendi kişisel alanını renklendirip ofisine biraz daha enerjik bir hava katmak isteyenler, bu yazımız tam sizin için…



Ofis için Dekoratif Çözümler

Öncelikle çalıştığınız bina da size ayrılmış bir oda varsa değişiklik yapıp, kendinize göre uyarlamanız daha kolay olacaktır. Odanız için seçeceğiniz tablolarınız ya da masanızın üzeri için seçeceğiniz süs eşyalarınız odanızı hareketli kılmaya yetecektir.

Eğer ofisiniz açık ofis ve çalışma arkadaşlarınızla aynı ortamda çalışıyorsanız ve size ait olan tek alan sadece masanızsa, değişiklikleri yapmak için masanızda sizin için yeterli alanı sağlayacaktır. Genellikle masanın üzerinde duran kalem kutunuzu keçe kumaştan rengarenk tasarlayıp masanızın ayırıcı paneline sabitleyebilirsiniz.

Böylece masanız üzerinde bir boşluk oluşturmuş olursunuz ve daha ferah bir çalışma alanı elde etmiş olursunuz. Sandalyenize uygulayacağınız 40 yama kılıflar ya da pelüş örgü kılıflarda sizi aynı mekân içinde farklı kılacaktır.

Çalışma alanınızda bitki bulundurmak size gün içinde uğraşacak bir sorumluluk kazandıracaktır. Küçük kaktüs saksıları hem ortamda ki negatif enerjiyi emip daha pozitif bir atmosfer sağlayacaktır, hem de güç içinde kendisiyle ilgilendirerek sizi işten uzaklaştıracaktır.

Masanızın üzerinde duran kahve ya da çay bardağınız bile sürekli elinizin altında ve gözünün önünde olduğu için onun üzerinde yapacağınız küçük süslemeleri alternatif kılıflar bile size iyi gelecektir.  Eğer sürekli düzenli ve sistemli bir çalışma alanınız olsun istiyorsanız belki masanızın hemen arkasına uygulayacağınız depolama alanı size bu fonksiyonelliği sağlayacaktır.

Yaşımız kaç olursa olsun her zaman çok sevdiğimiz bir oyuncağımız olmuştur. Bu kimi zaman bir kukla, kimi zaman bir bebek, kimi zaman bir oyuncak araba olmuştur. Eğer çok sevdiğiniz ve zaman görseniz sizi çok mutlu eden böyle küçük bir oyuncağınız varsa, onun her zaman çalışma alanınızın içinde bulundurmak size kendinizi daha mutlu hissettirecektir.

Masamızın üzerinde kendisini gördüğümüzde bizi çok mutlu eden insanların fotoğraflarının olması da iş ortamında bize kendimizi iyi hissettirecek bir diğer fikir olabilir.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder