Mobilyamızın Aksesuarını Nasıl Seçeriz?

- - Hiç yorum yok
aksesuar seçimlerini nasıl yapmalıyız

Koltuk takımı, yemek odası, yatak odası derken evimizin mihenk taşlarını almış oluruz ve güzel evimizin olmazsa olmazları yerlerini almış olur. Ama bu eşyalarımızı daha güzel anlamlı kılmak içinde aksesuarlarımız evimizin takıları olacaktır.

Evimizi güzel bir kadına benzetecek olursak, güzel bir kadın nasıl makyajıyla kendini daha güzel kılıyorsa, bizde evimizi ve mobilyalarımızı aksesuarlarıyla çok daha güzel kılacağız.




Nasıl ki bir kadın, kirpiklerine rimelini sürmeden makyajını bitmiş saymıyorsa, bizde oturma grubumuzu ORTA SEHPASI olmadan tamamlanmış sayamayız. Peki orta sehpamızı nasıl seçmeliyiz?
Evimizin asıl kıyafeti olan koltuk takımımız nasıl bir tarza sahipse, orta sehpamızda ona eşlik etmeli ve onunla aynı dili konuşmalıdır. Eğer spor bir oturma grubu tercih etmiş isek, orta sehpamızda spor olmalıdır. Metal ayaklı oturma grubumuza metal frame şeklinde endüstriyel bir orta sehpası tercih edebilirsiniz.

Orta sehpanıza eşlik edecek diğer aksesuarımız lambader olabilir. Genellikle sehpa üzerinde tercih edilen abajurun yerine ayaktan salonun orta kısmına doğru eğimli metal detayları olan bir lambader zaten spor bir havası olan oturma alanınıza çok daha spor bir atmosfer katacaktır.

Salonumuzun olmazsa olmazlarından konsolumuz ve onları süsleyecek olan konsol aksesuarlarımız da bu önemli takıların başında gelmektedir. Modüler mobilyamız beyaz ya da açık tonlarda seçilmişse, onlara en güzel gümüş detayları olan koyu tonlarda ki aksesuarlar yakışacaktır.

Zıtlıklar her zaman birbirini en çok ortaya çıkaran detaylara sahiptirler.
Peki evimizin takımları avangart ise, Eğer eşyalarımız avangart, lükens ayaklı modellerse o zaman orta sehpamızı da öyle seçmeliyiz.

Diğer aksesuarlarımızı ise daha kristal, altın detayları olan ürünler seçmeliyiz. Şeytanın ayrıntıda gizli olduğu noktalarda bizde evimizi ayrıntılarla çok daha güzel yapabiliriz ve aksesuarlarımız evimizin en güzel ayrıntısıdır.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder