Evinizi Yaza Hazırlayacak Harika 3 Fikir.

- - Hiç yorum yok
evinizi yaza hazırlayacak dekorasyon fikirleri

Eviniz yaza hazır mı?

Kışın rehavetinden ve içine kapanıklığından kurtulmak için evinizin de yaza hazır olmasını isteyebilirsiniz. Sabahın ilk saatlerinde bizi muhteşem ihtişamıyla selamlayan güneşe, en az onun kadar aydınlık ve ihtişamlı evinizle ‘’merhaba’’ demek için 3 harika fikri sizler için derledik;




1) Yazın sembolü açık renk duvarlar olacaktır. Yazın habercisi olan, yaz temizliği, duvar renklerinizi değiştirmede en doğru zaman olacaktır. Oturma odanızda tercih edebileceğiniz ay perisi, açık tonlarda maviler ve toz renkleri yaza merhaba diyebileceğiniz hem evinizi hem içinizi ısıtacak güzel bir tercih olacaktır.

2) Desenli, klim desenli, çiçekli olarak tercih edebileceğiniz, hareketli yastıklar, yazı evinize getirecek diğer bir önerimizdir. Düz ve sade tercih ettiğiniz oturma grubunuza ekleyeceğiniz desenli yastıklarınız evinize hareketlilik içinize yaz serinliği getirecektir.

3) Mobilya değiştirmek zaman ve nakit istese de sizi ve cebinizi yormayacak küçük aksesuar değişiklikleri size yazın geldiğini hissettirecek diğer bir tavsiyemiz olacaktır. Bu pahada hafif ama görüşte çok anlamlı aksesuarlarınız; halılarınız, yatak başlıklarınız veya fon perdeleriniz olabilir.

Genelde ahşap panel olarak yada deri kumaş olarak tercih edilen yatak başlığını standardın dışında pathwork-kırkmaya, çiçek desenli kumaşlar yada loft açık tonlarda kumaşlardan tercih edebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder