Duvarlarınız İçin Alternatif Dekorasyon Önerileri

- - Hiç yorum yok
duvar için alternatif dekorasyon önerileri


Hepimizin evinde büyük alana sahip olan ama sadece boyayıp geçtiğimiz duvarlarımız bize tasarım anlamında en çok yardımcı olacak yüzeylerdir. İşte size hem maddi anlamda hem de uygulama aşamasında kolaylık sağlayacak birkaç duvar çözümü;




Duvarlarınızda Uygulayacağınız Harika Dekorasyon Fikirleri

Bu yöntemleri uygularak duvarlarınızda harika tasarımlar yapacaksınız..

* İŞLEVİNE GÖRE MEKANINIZI RENKLERLE BELİRLEYEBİLİRSİNİZ.


Genelde tek renge boyayıp geçtiğimiz duvarlarımızı yerleşim şekline göre farklı renklerle tarifleyebiliriz. Çoğu zaman oturma odamızı ve yemek odamızı aynı mekân içerisinde çözümleriz ve her iki alanda aynı renk duvarlarla tariflenir.
Oysa alışılmışın dışında yemek odası kısmı, tercih edilen diğer rengin tam zıttı tonlarında boyanabilir. Böylece çok basit renk farlılığıyla mekân içerisinde mekân oluşturmuş oluruz. Yemek kısmını daha da ayrıştırmak için duvarları üzerine kendi konusuyla ilgili tablolar asılabilir.

* ALIŞILMIŞIN DIŞINDA FARKLI DESENLERDE DUVAR KAĞIDI TERCİH EDEBİLİRSİNİZ.


Açık tonlarda ve simli ya da çiçekli tercih edilen duvar kağıtlarınıza alternatif koyu ve açık kombini uygulayabilirsiniz. Evinizde her odaya seçmiş olduğunuz duvar kağıdının açık ve koyu kombiniyle bir tasarım dili oluşturabilirsiniz. Dinlenme odanızda televizyon arkasında koyu bir duvar tercih edebilir diğer duvarları açık tonda bırakabilirsiniz.

* DUVARLARINIZI AYDINLATMA APARATLARIYLA SÜSLEYEBİLİRSİNİZ.


Her zaman tavanda olması tercih edilen aydınlatmalarınızı duvarlarınıza indirebilir ve mekanınıza farklı bir atmosfer katabilirsiniz. Mekân içerisinde farklı aydınlatma sağlayacak olan bu aparatlar duvarınıza da farklı bir görsellik katacaktır.

* FOTOĞRAF ALBÜMLERİNİZİ DUVARLARINIZA SERGİLEYEBİLİRSİNİZ.


Genellikle konsol üzerinde ya da vitrin içerisinde yerini alan fotoğraflarınızı asimetrik ya da simetrik düzende duvarlarınıza asabilir ve bu şekilde boş duvarlarınıza renginizi katmış olursunuz. Çerçeveli ya da çerçevesiz olarak tercih edebileceğiniz bu fotoğraf düzenlemeleri mekanınıza çok nostaljik bir hava katacaktır.

* KİTAPLIK TASARIMI İLE DUVARLARINIZI DEĞERLENDİREBİLİRSİNİZ.


Duvar yüzeylerinizi değerlendirebileceğiz bir diğer alternatif ise kitaplık kurgulaması olabilir. Kitap arşiviniz eminim ki duvarlarınıza çok güzel duracaktır.



Hiç yorum yok

Yorum Gönder