Banyo Dekorasyon Fikirleri

- - Hiç yorum yok
Banyo için dekorasyon fikirleri


Dekorasyon uçsuz, bucaksız bir derya. Biz tasarımcılar ise bu sonsuz deryada yolunuzu kaybetmemeniz için size öncülük edecek kişileriz. Islak mekanlarımızdan biri olan banyolarımız ise fonksiyonelliğini kaybetmeden en şık görmek istediğimiz evimizin önemli bir parçasıdır.

Banyo Dekorasyon Tasarımları


Bu yazımızda birçok tarzda tasarlayabileceğiniz banyolarınız için birkaç tasarım fikrini beğeninize sunuyoruz.




Bu zamana kadar görmediğiniz, kimsede rastlamadığınız, size özel bir banyonuz olsun isterseniz, Vintage Tarzı tam aradığınız tasarım olabilir.

Herhangi bir tarzı olmayan en yeni teknolojinin eskiye uyarlanmış hali ile banyonuza çok yakışacak bu tasarım fikri, değişik tarzı ile farkını ortaya koyacaktır. Ayaklı lavabolar, desenli duvar kağıtları bu tasarımda size eşlik edeceklerdir.

Alıştığımın dışına çıkmayım gördüklerim her zaman bana en yakın olan ürünler olsun derseniz Modern banyo modelleri isteğinize karşılık verecektir. Açık gri ve krem tonlarında tercih edilen banyonuz, ferahlatıcı ve temiz olacaktır. Genellikle mdf üzeri lake boya banyo dolapları ya da boyalı cam olarak tercih edilen dolaplar modern banyo tasarımın başlıca donatıları olacaklardır.

2018 trendlerinden olan Country banyo tasarımı da farklı ve kendini ortaya çıkaran bir tasarım olacaktır. Çoğunlukla kırık beyaz, ekru, krem tonlarında tercih edilen çıtalı, ahşap dolaplara, buz mavisi, hafif çiçek desenli soft tonlarda ki duvar kağıtları eşlik edebilir.

Loft tarzda yapacağınız banyonuzda size, endüstriyel bakımından zengin bir tasarım anlayışı sunacaktır. Borularınızın dışarda kalacağı, belki betonu ham haliyle kullanacağınız bu banyo tasarımında geneli gri kullanılan duvarlarınızda kırmızı borular oldukça dikkat çekici olacaktır.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder