2018 Dekorasyon Trendleri

- - Hiç yorum yok
2018 dekorasyon trendleri ve tarzları


Her yeni yıl, yeni başlangıçlar ve yenilikler demektir. Geçen her dakika beğenilerimiz değişime açıktır. Evimizde değişiklik yapmak istediğimizde gözümüze çarpan ilk sahip olduğumuz değerlerdendir. Peki evimizde değişiklik yaparken yeni trendlerden haberdar olmak istemez miyiz? İşte tamda bu noktada biz, sizler için 2018 ev dekorasyonunda uygulayabileceğiniz trendleri derledik;




2018 Dekorasyon Trend ve Tarzları


KADİFEYE DÖNÜŞ
Eskiden zenginliğin ve ihtişamın kumaşı olan kadife, geçtiğimiz yıllarda yerini endüstriyel kumaş çeşitlerine bırakmıştı. Bu yıl ise nubuk kumaşın yanı sıra yeniden tercih edilen bir kumaş çeşidi olmuştur. Canlı ve renkli tonlarının tercih edildiği kadife kumaş, evimize sıcak, klasik, dostane ve gelenekselleşmiş havayı yeniden vermeye başlamıştır.

LOFT MEKANLAR
Duvarı duvar haliyle bıraktığımız, tuğlayı görmekten mutlu olduğumuz ve bu ham malzemelere metali yakıştırdığımız en kendine has özelliklere sahip loft iç mekanlar, bu yılın en sıra dışı tasarımları olarak karşımıza çıkıyor. Metal ve ahşabın kullanıldığı bu tasarım dili, sıcak ve soğuk mekânı aynı anda deneyimlemek isteyenlere çok güzel öncülük edecektir.

ALTIN VE GÜMÜŞ
Daha çok aksesuarımızda tercih ettiğimiz gümüş ve altın detayları bu yıl biraz daha heybetli olan aydınlatmalarımızda kendini göstermektedir. Yuvarlak, oval vs. gibi kütlesel geometrik formlar, ya da çerçeve halinde tasarımları yapılan yeni nesil aydınlatmalar evimizde görmek istediğimiz ürünler olacaklardır.

GRAFİK TASARIMLAR VE DUVAR KAĞIDI
Eskiden tüm duvarlarımızı aynı renk ve dokuda bırakırdık, şimdi ise mekanınızda sadece bir duvarı hareketli kılmayı tercih ediyoruz. Tek duvar üzerinde tercih ettiğimiz geometrik formlar, ya da desenli kağıtlar evinizde farkındalık yaratabileceğiniz güzel bir tercih olacaktır.

BİTKİ KULLANIMI
Daha çok cam önlerinde sevdiğimiz çiçeklerimizi bu yıl iç mekanlarımıza taşıyabiliriz. Evimizin içinde dekore edebileceğimiz bitkilerimizle hem mekan içi boşlukları değerlendirmiş oluruz hem de mekanımıza farklı bir atmosfer kazandırmış oluruz.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder