Minimal Yatak Odasına 3 Harika Çözüm

- - Hiç yorum yok
küçük yatak odalarına dekorasyon fikirleri

YATAK ODALARINIZDA DEKORATİF ÇÖZÜMLER

Bazen maddi, bazen eldeki imkanlardan kaynaklı istediğimiz gibi geniş ve ferah bir evde yaşamak her zaman mümkün olmuyor. Biz insanlar ferah, geniş, aydınlık ortamlarda her zaman daha rahat etmişizdir.




Bizim için önemli olan ve evimizin en hassas alanı olan uyku alanlarımızda ferah olmasını istediğimiz mekanların başında gelmektedir. Bu yüzdendir ki metrekare olarak küçük olan yatak odalarımıza geniş görünebilmeleri için harika 3 öneriyi sizler için derledik;

Duvar rengi bir mekânı hem ferah kılabilir hem de kasvetli kılabilir. Açık tonlarda tercih edilen bir duvar kâğıdı ya da duvar boyası odamızı hem daha aydınlık hem de daha geniş gösterecektir. Yatak arkası, dolap yanı gibi odanızın belirli noktalarında kullanacağınız canlı, bölgesel dokunuşlarda bu ferahlığa ayak uyduracaklardır.

Hem yatak başlığınızı tanımlayacak hem de dolap sorununuzu çözecek yatak arkası gömme gardıroplar mekândan tasarruf yapmak için harika bir çözüm olacaktır. Bu şekilde tasarlanan bir yatak başlığı kıyafet sorununun yanı sıra komodin sorununu da çözecektir.

Bayanların vazgeçilmezi, yatak odalarının olmazsa olmazı makyaj aynalığı ise odanın içinde bir alana sahip olan diğer bir modüler parçadır. Kendi içeriğinde raf sistemlerini ve depolama ihtiyacını çözen makyaj aynalığı duvara monte bir halde zeminde yer kaplamayacaktır. Alışılmışın dışında ince ve küçük bir dresuarda size mekândan oldukça tasarruf ettirecektir.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder