Daha Mutlu Bir Ev İçin Yapmanız Gerekenler

- - Hiç yorum yok
huzurlu bir ev


Evimizi daha çok sevmek ve mutlu olmak için yapmamız gereken bazı adımlar vardır. Hepimiz bir evin içinde güzel vakit geçirmeyi isteriz. Bunun için evimizde küçük ve önemli dokunuşlar yapmalıyız.

Evinizi Düzenli Tutun: 
Pek çoğumuz evimizi toplamakta acele etmeyiz. Bu dağınıklık aslında zihnimizi ve ruhumuzu daraltır. Temiz ve düzenli bir ev bizi huzurlu, mutlu etmeye yetebilir çoğu zaman.

Evinizde bir kitap köşesi olsun.
Bir köşe takımı alarak bir odanızı uzanma ve kitap okuma köşesi yapabilirsiniz. Ayrıca bu köşe de huzurlu meditasyonlar yapabilir ve zihninizi dinlendirebilirsiniz.

Evinizi Canlandırın.
Evet sakin bir tasarım çoğumuzun evinde var. Ama gelin hadi evinizi canlandıralım. Tasarımı farklı ve aktif renkli resimler ve biblolar ile evinizi canlandırın.

Bir oyun dolabı bulundurun.
Bir çok oyunu koyabileceğiniz bir oyun dolabı hazırlayın. Monopoly tarzı masa oyunları ve diğer eğlenceli oyunları bu dolaba koyun. Arkadaşlarınızı oyun günlerine davet edin.

Evinizde küçük bir bitki köşesi yapın.
Bir köşede bitkilerin olması evinizin aurasına iyi gelecektir. Ama yatak odanızda bulundurmayın.

Yatak odanızda ateşli renklere izin verin.
Sakin olduğu kadar enerjik renklere sahip olabilecek bir odadır yatak odası. Bu renkleri evinizde kullanabileceğiniz gibi yatak odanızda da kullanabilirsiniz. Ayrıca mum ve tütsü odanıza otantik bir hava katabilir.

Sevdiğiniz resimleri ve diğer her şeyi evinizde sergileyin.
Dekorasyonun ötesinde orası sizin eviniz seveceğiniz hoşunuza giden her şeyi o eve katmayı unutmayın.

Hoşunuza giden dekorasyonu kullanın.
Trendleri değil hayallerinizi yaşayın. Bütçenizi zorlamadan yavaş yavaş evinizi hayalinizdeki şekle sokabilirsiniz.

Daha güzel ve Enerjik Olmak için Evinizi Yuvanız yapın.
Pek çok insan evinde o enerjiyi yakalamayı beceremez. Eviniz sizin seveceğiniz sıcak bir yuvadır. Onun bir kuş gibi yavaş yavaş güzelleştirin. Mutluluğunuz daim olsun...

Hiç yorum yok

Yorum Gönder